Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Executie pardoseli industriale
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Camma Tehnoconstruct executa pardoseli industriale:
- Intarite cu produse cuartoase
- protectii cu rasini epoxidice poliuretanice autonivelante sau aplicabile prin roluire
Obtinem astfel suprafete cu foarte bune rezistente mecanice si chimice care se preteaza pentru depozite, hale industriale, in industria alimentara, chimica, electronica, farmaceutica, garaje si spatii de parcare etc.

Lucrarile se executa cu utilaje de ultima generatie.
Scurta descriere a tehologiei de executie:

1.Suprafata vizata se acopera cu o folie PVC (pentru ruperea capilaritatii betonului) si plasa sudata;
2.Turnarea betonului controlata in camp laser, respectand cotele indicate.
3.Nivelarea betonului cu ajutorul unui utilaj dotat cu grinda vibranta comandat cu laser, obtinandu-se o suprafata neteda, fara denivelari;
4.Elicopterizarea (flotarea) suprafetei pentru intarirea si durificarea suprafetei pana la atingerea gradului de finisare cerut.
5.Aplicarea solutiei de sigilare a suprafetei care elimina posibilitatea infiltrarii lichidelor in suprafata tratata si durifica stratul superficial;
6.Taierea rosturilor de dilatare si umplerea lor cu snur PVC.

Suprafata astfel obtinuta va avea un aspect placut, va avea porii inchisi, fapt care ajuta la intretinerea usoara a pardoselii, cu un strat de uzura foarte dur, prin acest lucru asigurandu-se o viata indelungata in conditii optime. Solutia de impregnare ofera protectie impotriva eventualelor lichide care pot ajunge pe pardoseala, iar plasa sudata impreuna cu fibra polipropilenica ofera o armare uniforma pe toata grosimea stratului de beton fapt care scade foarte mult posibilitatea apartitiei eventualelor fisuri si microfisuri in beton.
Din Gura in Gura